Rentoudu luonnossa DVD

''Luontovideon katselu ja luonnon äänimaiseman kuuntelu palauttivat stressistä paremmin kuin hiljaisuus.Siksi Luonnonvarakeskuksen tutkijat halusivat selvittää, miten luonnon terveyshyötyjä saataisiin tuotua toimistoon. Tutkimuksen perusteella luonto on niin tehokas rentouttaja, että pelkästään kuva ja ääni riittävät tuottamaan sen myönteisiä vaikutuksia.''(Yle uutiset 20.12.2018)

Rentoudu luonnossa -dvd on sikäli aikaansa edellä, että se julkaistiin jo vuonna 2010. Kahdeksan vuotta myöhemmin Luonnonvarakeskuksen tutkijat ovat päätyneet juuri samaan johtopäätökseen, kuin Rentoudu luonnossa -dvd:n takakannessa kerrotaan: Ihminen rentoutuu tehokkaimmin luonnon rauhassa, mutta aina ei ole mahdollista mennä luonnon helmaan. Elokuva tuo suomalaisen luonnon kauneimmillaan olohuoneeseen. Dvd sisältää erilaisia hidastempoisia luonto-osioita, jotka soveltuvat myös eläviksi tauluiksi. Esim. Kevät lintujärvellä, Lapin vuodenajat, Erämaan kevät, Meren luodolla.

Jos kiire ja stressi vaivaavat, aseta dvd laitteeseen ja rentoudu suomalaisen villin luonnon parissa! Huom. Elokuva ei sisällä puhetta. 

Kesto: 120 min

Ohjaus, käsikirjoitus ja tuotanto: Videosara/Arttu Kotisara, 2010

15,00 €